Зустріч зі стейкхолдером освітньої програми 113 Прикладна математика

22 квітня відбулась онлайн зустріч студентів спеціальності «Прикладна математика» і викладачів кафедри диференціальних рівнянь і прикладної математики із стейкхолдером магістерської освітньої програми «Прикладна математика» Святославом Гулькою (Full Stack Engineer, «Pointer Brand Protection & Research»).

Під час зустрічі було розглянуто і обговорено широке коло питань, що стосуються якості підготовки та працевлаштування випускників спеціальності 113 Прикладна математика. Учасники зустрічі обмінялися думками щодо переліку й змісту освітніх компонентів та фахових компетентностей, необхідних для підготовки фахівців з прикладної математики

Було обговорено проєкт освітньої програми «Прикладна математика», варіативної частини навчальних планів підготовки магістрів, а також форми подальшої співпраці компанії «Pointer Brand Protection & Research» з кафедрою диференціальних рівнянь і прикладної математики.

Завдяки проведенню таких заходів відбувається обмін думками між викладачами, здобувачами вищої освіти та представниками компаній, що загалом сприяє генерації нових думок та свіжих ідей для всіх учасників освітнього процесу.