Зустріч з випускниками коледжу

Продовжуючи традиції попередніх років, 23 березня 2021 р. відбулась онлайн-зустріч колективу кафедри з випускниками (4 курс) спеціальності «Прикладна математика» Івано-Франківського фахового коледжу. У ході зустрічі обговорювалась низка питань, пов’язаних із цьогорічною вступною кампанією на старші курси на базі молодшого спеціаліста. Зокрема, доцент Тарас Гой проаналізував основні положення Правил прийому до Прикарпатського національного університету для зазначеної категорії вступників, зосередивши основну увагу на особливості вступу до Університету на освітню програму «Прикладна математика». Доцент Анатолій  Казмерчук  розповів про особливості навчання на 3 і 4 курсах на освітній програмі «Прикладна математика», звертаючи особливу увагу на можливості проведення ґрунтовних наукових досліджень в галузі математичного та комп’ютерного моделювання різноманітних явищ і процесів.

Відповідаючи на питання студентів про виробничі практики, доцент Павло Василишин зупинився на важливості практичної підготовки майбутніх фахівців з прикладної математики, а також розповів про провідні IT-фірми регіону, з якими активно співпрацює кафедра. Доцент Віктор Мазуренко звернув увагу студентів на можливість у майбутньому отримання двох дипломів магістра за один цикл безкоштовного навчання у нашому і в одному з польських університетів та можливість навчання на кафедрі військової підготовки за спеціальністю «Математичне та програмне забезпечення функціонування автоматизованих систем» з отриманням військового звання. Доцент Любов Костишин звернула увагу студентів на широке представлення кафедри, її освітніх програм на сайті факультету математики та інформатики та у соціальних мережах.

Сподіваємось на подальшу співпрацю кафедри диференціальних рівнянь і прикладної математики і Івано-Франківського фахового коледжу.