Зустріч з представниками IT-компанії SoftServe

2 червня відбулась онлайн зустріч студентів освітніх програм «Прикладна математика» і «Комп’ютерне моделювання і технології програмування» з представниками IT-компанії SoftServe Юрієм Безгачнюком, Василем Югасом і Іриною Савкою.

Міжнародна компанія SoftServe  (м. Івано-Франківськ) — давній партнер кафедри диференціальних рівнянь і прикладної математики Прикарпатського національного університету і активний стейкхолдер наших освітніх програм. Чимало випускників нашої спеціальності проходили виробничу практику і стажування у цій компанії і тепер плідно працюють на її розвиток.

Під час онлайн зустрічі представники компанії SoftServe пояснили студентам принципи організації своєї компанії, ознайомили майбутніх випускників з посадами, на які вони можуть претендувати в компанії, необхідними для працевлаштування знаннями і навичками. Зокрема, Юрій Безгачнюк в презентації «Тенденції та ролі в ІТ» розповів про ролі в проєкті і можливості навчання і кар’єри у компанії SoftServe.

До речі: наш партнер компанія SoftServe влітку проводить онлайн курси з C#, Java, Python, React, Elixir Bootcamp, HTML/CSS3/JavaScript і багато іншого (див. тут).