Зустріч зі стейкхолдером освітньої програми 113 Прикладна математика

Міжнародна IT-компанія Netfully (м. Івано-Франківськ) — давній партнер кафедри диференціальних рівнянь і прикладної математики Прикарпатського національного університету і активний стейкхолдер наших освітніх програм. Чимало випускників нашої спеціальності успішно пройшли стажування у цій компанії і тепер плідно працюють на її розвиток.

На традиційну зустріч зі студентами освітніх програм спеціальності «Прикладна математика» завітала наша колишня студентка, а тепер Full Stack Software Engineer компанії Netfully Світлана Доліновська, яка презентувала учасникам зустрічі головні напрями діяльності компанії і розповіла про основні вимоги до кандидатів на працевлаштування.

Під час обговорення учасники розглянули широке коло питань, що стосуються якості теоретичної і практичної підготовки випускників, обмінялися думками щодо змісту освітніх програм «Прикладна математика» і «Комп’ютерне моделювання та технології програмування», переліку й змісту освітніх компонентів та фахових компетентностей, необхідних для підготовки конкурентноспроможних на ринку праці фахівців.